Selskabet proVERBUM

proVERBUM er et lille musikselskab startet af P.D i 2009.

Efter at havde udgivet demo EP’en "VERBUM pro PERFEKTUM" for gruppen VERBUM (P.D & Jonas Kongsøre), besluttede P.D sig for at bruge sin viden og udstyr, til at give andre en hjælpende hånd med at få deres musik finpudset og færdiggjort.

 

proVERBUM omfattede i starten kun de projekter som P.D lavede under tilbuddene: "Få produceret 1 nummer gratis" og "Få mastered 1 nummer gratis" - der hovedsageligt blev kørt via Bandbase.dk. Samtidig kørte P.D sine egne projekter ved siden af.

 

I 2011 kom Max Abdi ind over proVERBUM og sammen med P.D begyndte de begge at lave deres musik under proVERBUM.

Dermed udviklede proVERBUM sig fra at være et projekt om fri støtte til undergrunden, til et label lignede set up med 2 faste artister. Denne struktur blev endelig i 2012, da rapperen JackD kom om bord og gratis projekterne blev lagt på hylden.

 

proVERBUM er i dag et selskab, der håndterer musik og videoproduktion for faste artister, samt en håndfuld tilknyttede kunstnere, samt et mix og mastering studie hvor P.D fra tid til anden lægger sidste hånd på div. kunstners udgivelser.

P.D (Per Daa)... pd@proverbum.dk


Ejer og grundlægger af proVERBUM

Rapper

Tekstskriver

Beatmaker

Producer / lydteknikker

Saxofonist


P.D (Per Daa) startede med at rappe i 1999 og han har medvirket i div. grupper (bla. Næste Niveau, Grillposen, Jord i Hovedet - udgav en undergrunds demo ved samme navn og VERBUM - udgav undergrunds demoen "VERBUM pro PERFEKTUM").

Som soloartist under navnet P.D har han udsendt undergrunds demoen 'I ved hvad jeg mener - gør I ik?' og albummet 'For 10nr,- blandede bolcher'.

P.D begyndte i 2002 at producere beats (hovedsagelig på samples og virtuelle instrumenter) både til sig selv og andre rappere/r'n'b sangere i vennekredsen, har det udviklet sig til at P.D i dag også arbejder med live instrumenter - indspilning/mix, vokal indspilning/mix og mix/mastering.

Copyright © All Rights Reserved by proVERBUM - Email: info@proverbum.dk