Også proVERBUM

Facaden


Denne unge rapper fra Silkeborg kom i kontakt med P.D efter udgivelsen af sit debut nummer og planerne blev lagt for at P.D skulel producere 1 nummer med Facaden.

Dette projekt så dog aldrig dagens lys, men da Facaden var færdig med sin debut EP "Isoleret på 2. sal", blev P.D hyret til at mixe og master 5 ud af de 6 numre på EP'en.

EP'en kan hentes HER


Bl.a. så er nummeret til første singel 'Spytter som en gal' mixet og masteret af P.D, kan findes på youtube HER.

LasseLyd


LasseLyd er en ung rapper fra det nordjyske - Ålborg.

En meget produktiv rapper men en forkærlighed for 90'ernes hårde battlerims univers, hvilket for lov at træde igennem alle hans numre med jysk på.

P.D der dele denne kærlighed for 90'ernes lyd, tog straks kontakt til LasseLyd efter at havde hørt et af hans numre på Facebook og den fælles interresse blev til 1 nummer udgivet af proVERBUM i 2014.

Solkongen


Solkongen og P.D mødte hinanden gennem Rux, hvilket blev til en aftale om inspilning af vokaler til nogle af Solkongens numre - bla. vokalerne til 'Myterim' som kan findes på youtube HER.


Solkongen kan også høres på P.D's album 'for 10nr,- blandede bolcher' på nummeret 'Ik' for sjov'.

Rux


Efter at Rux havde været i studiet, for at indspille nogle vokaler til et nummer med Patrioten, var han så imponeret over lyden i studiet, at det blev til en aftale mellem P.D og Rux om at indspille vokalerne til et par Rux numre - bla. vokalerne til Rux's - 'Jagtgevær' som kan findes på youtube HER.


Rux kan også høres på P.D's album 'for 10nr,- blandede bolcher' på nummeret 'Ik' for sjov' og 'Til dem som ejer et anlæg'.

Patrioten


I starten af 2013 opstod et samarbejdet mellem Patrioten og P.D. Et samarbejde hvor der blev satset på en fast producer/ rapper samarbejde.

Dette resulterede i 3 numre kan findes HER.


Patrioten kan også høres på P.D's album 'for 10nr,- blandede bolcher' på nummeret 'Ik' for sjov'.

JackD


Sprang ud som rapper i 2010 og efter at have kæmpet med at finde det rette sted at udfolde sig, fandt han proVERBUM på gotjamn.dk (R.I.P) og kontaktede P.D.

Dette blev i starten af 2012 begyndelsen på samarbejdet mellem JackD og proVERBUM og JackD blev en fast del af kollektivet.

Numrene kan findes HER.


JackD kan også høres på P.D's album 'for 10nr,- blandede bolcher' på nummeret 'Ik' for sjov' og 'Spytter jer en rids' i lakken'.

Max Abdi


I 2011 kom Max Abdi ind over proVERBUM og sammen med P.D begyndte de begge at lave deres musik under proVERBUM.


Max Abdi (Mahamed Abdi) har været i musik miljøet siden 2002 bla. som rapper/producer i gruppen Street Boys (udgav to undergrunds demoer "street boys vol 1" og "vol 2"). Max Abdi blev senere signet som producer på selskabet Colosseum Management, hvor han arbejdede med rapperen Bskit og han har sidenhen skrevet tekster med folkene hos Trackmansion.

Kade


Kade er en af de sangere som proVERBUM har arbejdet sammen med i længere tid og hun kan høres sammen med P.D og Max Abdi på flere numre.

Kade har også lave et par solo numre som kan findes HER.


Kade kan også høres på P.D's album 'for 10nr,- blandede bolcher' på nummeret 'Det tar' tid'.

DR Mic


Denne unge rapper kom i forbindelse med P.D da han og JackD havde sat hovederne sammen og gjort et nummer klar til indspilning (kan høres under MUSIKKEN).

Efter DR Mic havde været i studiet et par gange, var grundlaget for et solo nummer, produceret af P.D, klar.

Nummeret kan findes HER.

Ben


Ben er en ung lyrikker og guitarist, med sin helt egen stil og tekstunivers.

P.D og Ben har intil videre lavet et nummer sammen men flere er på tegnebrættet.

Nummeret kan høres HER.

Gangsterens Lærling


G.L var en af kunsterne som benyttede sig af tilbuddet "få 1 nummer produceret gratis". Det blev dog til 4 numre produceret af P.D og et par af dem kan findes HER.

CuuliG


Den første rapper som kontaktede P.D efter tilbuddet "få 1 nummer produceret gratis" var givet og det blev til 3 numre produceret af P.D.

Et par af numrene kan findes HER.

VERBUM


VERBUM var den gruppe som P.D og Jonas Kongsøre startede sammen, med den fælles mening at der var alt for få ord i nutidens musik. De ville derfor lave en udgivelse hvor der var lagt fokus på at der skulle være andet end gentagende hooks, omkvæd, bridges osv i musikken.

Numrene kan høres HER.

Copyright © All Rights Reserved by proVERBUM - Email: info@proverbum.dk